Trädgårdsdesign – Våra partners

Vill du ha hjälp med trädgårdsdesign har vi samarbete med Knapp trädgårdsdesign, Paradis trädgårdsdesign, PG Grön Design, Utter & Brising Trädgårdsdesign och form&flora trädgårdsdesign.  Läs mer om dessa nedan:

Knapp Trädgårdsdesign

Jag heter Camilla Sande’n och driver Knapp Trädgårdsdesign i Helsingborg.

Innan jag bestämde mig för att sadla om för att på heltid syssla med det jag älskar mest av allt så arbetade jag som kvalitetssäkringskonsult, inom miljö och hälsa. Jag har en Master i ekonomi och har även studerat en hel del arbetspsykologi.
Jag har bott utomlands i olika omgångar så odlandet och växterna fick helt och hållet bli en fritidssysselsättning. Nu är jag utbildad trädgårdsarkitekt och min mångåriga erfarenhet inom kvalitetssäkring tar jag med mig mitt designtänk. Hållbarhet in i framtiden är mitt motto för det jag skapar.

På Knapp Trädgårdsdesign arbetar vi mest mot privata trädgårdar men tar oss även an bostadsrättsföreningar och mindre offentliga miljöer.

Vi erbjuder allt från rådgivning och enkla skisser till skalenliga ritningar, 3D-ritningar, underlag för ansökan om bygglov, dokumentation, växtlistor på svenska och latin, materialförslag och anläggningskonsulltation etc.

Kontakt
Camilla Sande’n
0768 – 91 06 60
info@knapptradgard.se
följ oss på facebook

Paradis trädgårdsdesign

PARADIS gör verkligehet av dina trädgårdsdrömmar, hela vägen från design till färdig trädgård.

Vi ritar trädgårdar, balkonger och innergårdar i Skåne med omnejd och varhelst uppdragen kallar.

Tjänsterna innefattar allt från rådgivning och enkla skisser till kompletta skalenliga ritningar med planteringsplaner, stenläggningsmönster, detaljritningar (t ex spaljé, pergola), mätning av trädgårdens höjder, 3D-visualisering och årlig skötselkalender.

När vi är överens om hur din trädgård ska se ut kan vi dessutom erbjuda ansökan om bygglov, inköp av leverans av växter/sten, trygg och kvalitativ anläggning samt konsultation under anläggningsarbetets gång.

Vi skräddarsyr alltid omfattningen av varje projekt utifrån just dina behov och önskemål.

Ring mig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte!

Kontakt
Maria Forssell
0708 – 47 49 97
maria@paradisdesign.se
följ oss på facebook

PG Grön Design

Har du drömmar om din trädgård men svårt att förverkliga dem i praktiken?

 PG GRÖN DESIGN drivs av mig Pia Günzel och är verksamt i Helsingborg med omnejd.

Jag är landskapsingenjör med inriktning design och har över 20 års erfarenhet i branschen. Stor kunskap om växter, beskärning av träd, buskar mm samt markbyggnad är andra styrkor.

Efter dina önskemål och behov gestaltar jag Din unika trädgård. Steg för steg väljer du: Rådgivning, idéskiss, skalenlig illustrationsplan, detaljplaner, planteringsplan samt höjd-, mått-, ytskiktsplan. Har du frågor angående restaurering eller skötsel av en gammal  trädgård så rådfråga mig gärna. Jag erbjuder även skötselbeskrivningar.

Fastighetsägare, företag, föreningar, entreprenörer eller offentlig förvaltning är också välkomna.

Jag erbjuder erfarna trädgårdsanläggare samt projektledning eller konsultation till sista finishen. Mina partners/kontakter är även plantskolor, husfirmor, mäklare, byggföretag, inredningsstylist, lekplatsföretag, trädgårdsproduktföretag m.fl och jag ordnar inköp och leveranser.

Välkommen att kontakta mig för ett första möte i din trädgård!

Kontakt
Pia Günzel
0733 – 30 10 50
info@grondesign.se
följ oss på facebook

Utter & Brising Trädgårdsdesign

Utter & Brising Trädgårdsdesign står för kompetens och innovativa lösningar. Med utgångspunkt från dina behov och önskemål skapar vi gröna trädgårdsmiljöer med höga krav på funktion, hållbarhet och estetik. Dina önskemål om stil, karaktär och ekonomisk ambitionsnivå ligger till grund för vår design och vi tar alltid hänsyn till platsens förutsättningar.

Vi erbjuder tjänster inom rådgivningkonsultationträdgårdsdesign samt olika typer av företagslösningar (kommunikation med grön design). Beroende på projektets storlek och vem som ska utföra arbetet kan vi ge dig allt från idéskisser till skalenliga ritningar, detaljritningar, växt- och materialförteckningar, planteringsplaner och markplaneringsplaner. Vi kan hjälpa dig med sten- och växtbeställningar samt kontakt med professionella anläggare och snickare.

Utter & Brising Trädgårdsdesign AB drivs av Gunilla Utter och Karolina Brising.

Vi är båda trädgårdsingenjörer utbildade vid Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarp och förutom vår trädgårdsingenjörsexamen med inriktning design har vi en kandidatexamen i landskapsplanering.

 

Varmt välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt första möte i din trädgård.

 

Kontakt

Gunilla Utter
0722006068
gunilla@utterochbrising.se

Karolina Brising
0709611697
karolina@utterochbrising.se
följ oss på facebook

form&flora trädgårdsdesign

Vackra, vajande gräs, ljudet av porlande vatten, doften av timjan, smaken av ett solvarmt hallon….

Utifrån dina behov och önskningar skapar vi en plats där du kan trivas året om – en vacker miljö för alla sinnen.

form&flora trädgårdsdesign i Viken hjälper dig att få en trädgård som speglar DIG och dina behov och som förenar funktion med estetik.

Vi arbetar främst mot privatpersoner men tar även uppdrag av bostadsrättsföreningar och företag.

Våra tjänster omfattar allt från konsultation och idéskisser till skalenliga ritningar, planteringsplaner, växt-och materiallistor samt skötselplaner.

Behöver du hjälp med växtinköp och konsultation under anläggningsprocessen erbjuder vi även det.

Förutom kontakt med trädgårdsanläggare har form&flora även samarbete med mäklare, husarkitekter, husföretag, byggföretag, plantskolor.

Varmt välkommen att kontakta mig för ett första, förutsättningslöst möte!

Cecilia Tidstrand/trädgårdsarkitekt
070-47 45 485
info@formochfloratradgard.se
Följ oss på Facebook